Hvordan returnerer jeg min mand hvad man skal gøre for at genvinde vores ægteskab?

    Dit forhold til din mand i dit liv har været og besejre, men nu vil du returnere din mand. Her er hvordan man kan genvinde din mand at tage tilbage dit liv sammen.


Der er mange tilfælde, hvor du kan finde dig selv alene, uden din mand, der har forladt dig. Måske du engang havde et skænderi med ham, og han fortalte dig slemme ting, eller at du selv gør ting, som du senere fortryder, eller måske nogle åbenbaringer har fremhævet nogle hemmeligheder vanskeligt at acceptere.


Er det muligt at bringe tilbage min mand?

Svaret er som regel ja. Det er meget muligt. Faktisk er alt muligt i livet. Men vi må lægge på, at der er en masse arbejde at gøre for at komme tilbage til dit liv sammen.

Hvorfor blive elsket forlod mig hvordan inddrive min mand?

Måske du har ingen idé om, hvorfor han forlod, og du vil have ham tilbage. Mange kvinder finder smertefulde venstre deres mand, og de har et ønske om at komme sig. Hvis du er en kvinde opgav at finde en måde at komme tilbage din mand, der er sikkert en række ting at gøre for at genoptage snarest muligt dit ægteskab.

Testimony:

Hvordan returnerer jeg min mand? Det har været 3 måneder, siden han forlod med en anden kvinde, ville det være med en anden, og nyde en smule, fordi det er mere smuk og tyndere end jeg er fed og grim, og det er meget svært at mig, fordi jeg elsker hende, og jeg ved ikke, hvis der efter alene tilbage i et stykke tid, kan jeg få det, eller hvis jeg har glemt.

Reaktion fra en ekspert i parrets liv.

Du bør tænke over, hvorfor du forlod det. Hvis der er ingen undskyldning, vil du opdage, at du vil få en mulighed for at finde en anden mand i dit liv, begyndte slankekur at tabe sig, så må vi se.

Testimony:

Det er udslettelse af alle mine drømme Min mand siger, at han går. Hvordan kan han komme tilbage til mig, jeg ønsker at tage vores liv sammen. 

En indikator forsøger at bringe tilbage min mands arbejde clairvoyance, men jeg spekulerer på, om jeg også kan bakke min elsker, hver weekend jeg har brug for en ny mand, og jeg kunne se min mand orlov til stadig, det er fjortende gang han fanger mig i seng med en anden mand.

Jeg kan ikke mere, fordi jeg virkelig har brug for at ændre hver uge, nogle gange jeg er nødt til at betale for at få en mand, jeg kender, fordi det er dyrt for mit budget, jeg ofte annoncere i håb at finde en anden mand, der kan stabilisere og tilfredsstille mine ønsker, men der er et enkelt link mellem min mand og mig, hjælp mig venligst til at bringe tilbage min mand.

Hvordan min mand tilbage til mig, ligesom mange kvinder, jeg har masser af kærester og eventyr med andre mænd, jeg havde selv en fin fyr, der er 20 år yngre end mig, vi straks levet sammen, han havde en lejlighed, hvor jeg følte meget komfortabel, men han fortalte mig historier og en masse løgne, nogle gange jeg ser for den slags macho mand, han havde en bror bor i Amerika, der kørte Mercedes, jeg havde en peugeot. Jeg ved, at hver mand ønsker altid at vise bedre end andre på alle niveauer. Jeg opdagede masser af nye partner at tilfredsstille min glæde, og jeg er tavs, fordi jeg bare siger, forsøge at tilfredsstille mig fuldstændigt.

Jeg faldt i kærlighed med ofte en mand, der tilfredsstiller mig godt i sengen, indtil jeg opdagede, at han også fejl med en anden kvinde en dag tilfældigt leder efter en mand, opdagede jeg et sted, hvor Kvinder kan gå at have sex med andre mænd, men min mand er virkelig speciel, han kan elske i 5 timer uden at stoppe suiter, jeg var meget ulykkelig, da han forlod mig. Jeg græd, jeg spurgte min mand, hvorfor han gjorde det, er fordi jeg bruger en masse tid sammen med andre mænd. Han svarede, at han troede, at jeg elskede ham, og han fortalte mig det samme, at han elsker mig, og jeg har tænkt, fordi jeg elsker ham, men på trods af alt dette, Jeg ønsker ikke at miste ham, men jeg ønsker at beholde min kæreste, og den anden mand, jeg mødte ved en tilfældighed, og jeg føler, at jeg ikke er en kvinde som alle andre.

I det mindste mig, når jeg vil have en mand jeg forsøger at finde nogen god i sengen, da han introducerede mig til en gammel ven til ham, og han bad mig om at tage sig af ham, c Det er, hvad jeg gjorde, men efter to uger alt er forandret, og jeg gik tilbage til en anden kæreste, der ignorerede mig og min mand kommer til at se mig og kald mig ikke, jeg spekulerer på, hvorfor Er det fordi jeg bruger en masse tid sammen med andre mænd?. Når jeg spørger min kæreste om min mand, han fortalte mig, at jeg havde store problemer i mit hoved, men jeg kan ikke lide at lyve, og hvis jeg finder ud af, at jeg fortæller ligger stadig, jeg altid tilgive, hvis jeg er glad i sengen, fordi det er hvad jeg elsker, men mellem os Jeg ved, at min mand også forvekslet med en anden kvinde.

Reaktion fra en ekspert i parrets liv.

Du kan bede om hjælp til forældre til fælles, men vær opmærksom på at de kunne gøre noget som helst for at lindre dine følelser, eller endda på siden af din mand.
Den bedste måde at finde ud af, hvorfor din mand er væk, taler til en lampe divinatory Tarot, hvis du har penge nok.

Forståelse af årsagerne til svigt, at forsøge at inddrive deres kære.

Hvis den falder på os, en pause er altid svært at leve: når din mand fortæller dig, han ønsker at bryde et pars liv, er det allerede udgangspunkt. Men at finde en løsning for, hvordan man returnere en mand, en analyse af situationen er afgørende.
Så nogle gange, når de foretager en lodtrækning divinatory tarot og bede om at se på følgende spørgsmål:

- Hvorfor, min mand fortalte mig, at han forlod?
- Er hvad jeg virkelig kan gøre det igen?

Sauter min mand, hvad er løsningen.

At leve som et par, du behøver at vide for at yde ofre på begge sider, og begge ved, tage et skridt til den anden. Vi skal også huske fejlene hos den anden, som om han ønsker at vende tilbage, vil han acceptere det som det er, og det er ikke altid let at leve sådan situation.
Måske forhold, havde hun forringet på grund af en anden kvinde. Tvister, skænderier, er problemer, der har forårsaget brud, og har gjort situationen værre i stedet for løsninger.

Når din mand forlader dig, er der en chance for, at du føler dig meget uforberedt og tabt, men husk, at der er ringe håb.
Tag dig tid til at sikre, at du får mest ud af det til du kan se fremtiden, som det kommer.

Min mand tilbage til at tilslutte sig en anden kvinde, hvordan man kommer tilbage min mand.

Hvis den elskede er væk for en anden person, ved, at det er, fordi han troede, hun finde noget bedre, såsom den anden kvinde har større bryster. Men det kan kun være en ren illusion.
forhold Hvis din partner var visnet, måske han bare ønskede at finde lidenskabelig kærlighed, som var steget i dit liv. Dette er kun midlertidig, bare vente med at genoptage jeres forhold.

Dette kan også være grunden til frygt for alderdommen, den midtvejskrise for mænd og kvinder: overgangsalderen.

Reconnection at genvinde din mand.

Hvis du er ny til at kontakte din ex-mand, på en eller anden måde må vi forsøge at få ham tilbage, enten fordi du virkelig ønsker at komme i kontakt med ham, eller fordi livet gør du ønsker at genoptage din gift liv.

Under trin for at inddrive den elskede, må du ikke ændre din holdning til ham også. Bevar roen maksimum, så prøv at begynde at tale til ham, men forventer, at det beder dig om at genoptage dit forhold, så tænk over det før at fortælle dit liv.

Vis, at du har fundet glæden ved livet, så tøv ikke med at være lykkelig, tror ikke det sker væk fra din mand eller han vil spørge, hvordan at vende tilbage.
Men i stedet, vil der altid være en pang af jalousi, der er, kan du nemt genvinde din mand.

Er, hvad jeg kan bringe tilbage min mand?

Efter forskning fase, er den anden fase at gribe ind. Fordi du forstå, hvorfor fejlen opstod. Men spørg dig selv, om den elskede ønsker at få, fortjener virkelig at gøre alle bestræbelser på at genoptage livet af et par.

Spørgsmål til Spørg en mand til at genvinde den kærlighed.

Jeg er fast besluttet på at klare de hindringer for generobringen?
Er jeg villig til at acceptere risikoen for fiasko, af ikke at kunne få ham tilbage, på trods af alle mine anstrengelser?
Hvad gjorde ikke vores ægteskab, og hvorfor der var en pause?

Når vi landede alle disse spørgsmål, må vi finde svar, og træffe en beslutning om enten at lade ham gå eller beslutter at kæmpe for at bringe tilbage min mand.