Guide katalogen 2019: kjøp eller leie av bil.

             En langsiktig leiebil under 2019 tilbyr en rekke fordeler, surfe på katalog tilbyr kjøp-leie og salg hjelpe deg å avgjøre. For å gjøre et godt valg, her er en liste over fordeler og ulemper med de forskjellige Bilutleie alternativer for 2019.

                               For å gjøre et godt valg, her er noen av de fordeler og ulemper ved ulike alternativer. 

                           Et besøk til din forhandler i sentrum vil foreslå at du blar gjennom en katalog av nye biler og bruker.
                     Hver utleie selskapet tilbyr en annen pakke for forsikring, vedlikehold, og langsiktig amortisering av kjøpe kostnadene i 2019. . 

Hver utleie Selskapet tilbyr ulike pakker for forsikring, vedlikehold og langsiktig amortisering av anskaffelseskost.


Langtidsleie eller bil kjøp.

Hvordan du skal velge mellom disse to alternativene. Kjøpe en bil til bruk i sentrum av byen er faktisk et kostnadseffektivt alternativ på lang sikt. 

Avhengig av årsmodell, vil kjøperen også få mulighet til å selge bilen sin til en god pris. Videresalg verdien og muligheten til å låne til billige priser bestemme derfor lønnsomheten av dette alternativet. 

Men kjøper giveren er virkelig et rimeligere alternativ på lang sikt. Det er vekter til å veilede deg i ditt valg. 

For eksempel gir auto katalogen området en kalkulator for å beregne kostnadsforskjellen mellom disse alternativene. Forhandlere tilbyr også guider for informasjon om innkjøp eller leasing. 

Til slutt kan du alltid bla leiebedriftsoppføringer maker sentrum for flere detaljer.


 • Sammenligne og finne de beste leieprisene for et bryllup eller en seremoni.

 • Lei en fin luksus bil er en vakker gave å gi som en overraskelse til bruden, kan du velge en antikk bil, en klassisk bil, eller noen annen form for ditt valg.
 • Lei selv bryllup.
 • Feirer et ekteskap og leie en luksuriøs bil; luksus bilutleie er spesielle anledninger. Leieavtalen må være helt i tråd med dine behov.

 • Feire bryllup og leie en luksuriøs bil, leiebil luksus er på store anledninger.

 • Hvordan å leie en bil eller leie-kjøpe en bil.

 • Slå opp leiebil online bokført verdi av alle biler for å vurdere om en pris er fair. Bruk flere søkemotorer for en bil-utleie prissammenligning. Sammenligne og ta råd å bruke meglere å peke mot lavest mulig pris. Finn de mest hensiktsmessige valg av flere leiebil merkevarer. Skaffe billige ansette priser under week-end eller for lang tid leieavtale utleie. Få umiddelbar sanntid evaluering for alle tilgjengelige utleiebedrifter. Ta råd fra ekspert og lytte til vitnesbyrd om du skal velge en manuell eller automatisk bil. Consult guiden og se om du kan kreve et kredittkort for å leie en bil. Lær alt om regelmessige inspeksjoner og leiebil forsikring. Søk i indeksen bilen for å sammenligne ulike typer kjøretøy, hva om flere alternativer å vurdere som barneseter, klimaanlegg osv

 • Finn tips om måter å sjekke en brukt bil pris.

 • Søk Index utleie og salg av kjøretøy for å finne de beste tilbudene, bla frigjøre hver bil seksjon og finne den laveste prisen plassering maker.
 • Hvordan teste og vurdere prisen på en bil.
 • Når du finner en modell du liker på nettet eller i avisen, ta noen tips for å vurdere prisen, også gjøre en prøvekjøring bil også. Slå opp guiden online verdien av alle brukte biler for en gratis vurdering. Se etter det nøyaktige året, til modellen få en rekke foreslåtte prisene for kjøretøyet, fra rimelig å perfeksjonere tilstand. Katalogen av gamle bruktbiler nettside gir foreslo estimering hvis du skulle kjøpe fra en privat person eller en offisiell forhandler. Få omtrentlig verdi og bilen full historikk; be om rapport når du undersøke bilen. Begynne å se på både utvendig og innvendig for å sjekke tilstanden. Kjøps riper på utsiden og skitne dratt seter eller annet ødelagt materiale på innsiden. Ta råd fra en mekaniker til å vurdere eventuelle skader av deler under panseret. Gjør alltid en prøvetur for å være sikker.