c   

               Læring musikk, idrett, kunst og vitenskap.

              Læring musikk, idrett, kunst eller vitenskap for å tjene penger. Consult katalogen å oppdage en ny hobby i mote; lære en lukrativ fritid, sport helse, moderne kunst eller en vitenskap som kan tjene deg i fremtiden for å finne en jobb. 

Følg sangtimer og musikk med en enkel metode.

Praksisen med hobbyer og underholdning, for eksempel musikk, idrett, kunst kan noen ganger støtte en kandidat for en jobb; fordi en utdanning gir en mulighet for en søker å forlate pynte hans personlighet, og at under jobbintervju.Finn læringsprogram for folk i kunst, musikk, sport og generelle fag.Noen spesialitet leirene tilbyr fokusert og praktisk læring program for folk i kunst, musikk, sport, generelle fag, fysisk form, samt mange områder av interesse. Disse lærings leirer skape muligheter for alle å ha det gøy mens du lærer og praktiserer noe nytt: lære å spille tennis eller lære Tai-Chi, starte studie regnskap eller bli frisør.

Lære å spille gitar.

Bli en gitarist, spille din favorittmusikk og lære musikk.
Lær å spille tennis.Ta kurs for tennis, bli en god fielder.

Ta lærdom å lære Tai Chi. Hvis noen ønsker et system for å lære tai chi positurer på nettet, spør hvor du skal begynne, og hvilke klær trenger jeg ?, hvor mye plass bør jeg må øve komplekse sekvenser? På denne nettsiden kan du begynne å lære tai chi med noen serie av videoklipp, gratis artikler, gratis bilder og bøker. 

Nyt et nytt system for å begynne å lære Tai Chi online. At nybegynnere bør bare lære langsomme bevegelser av tai chi, en øvelse som omfatter enkle pusteteknikker og meditasjon under veiledning av en erfaren instruktør
Lære tai chi.
Kom lære Tai Chi er en kinesisk disiplin som omhandler kropp og sinn.
Online åpne Tai Chi leksjoner:
Folk i nesten alle aldre og tilstanden kan begynne å lære om de helsemessige fordelene av tai chi. Easy starter med konkrete strategier for nybegynnere, lære tips for enkle bevegelser, praktisere det for helse, stress management med gratis videoklippet kurs.Lær regnskap og bli regnskapsfører.


Studerer til å bli registrert revisor, er regnskap et yrke for fremtiden.Frisør læring.Lang frisyre og bli et hår stylist.Sang og musikk utdanningsprogram er obligatoriske i enkelte østlige land.Ta hjemmefra, rimelige sangtimer; unge tenårings studenter i alle aldre kan lære med video, assistert av en musikklærer, foreslår programmet å lære musikkteori først og deretter ta klasser. Online kurs forberede deg til å spille dine favorittsanger og deretter delta i en gruppe av venner på fester. Du kan starte raskt lære å praktisere den akustiske gitaren. Lære å spille gitar er mer tilnærmelig for nybegynnere, så kan du bruke gitaren til å spille noe annet fra death metal, kommer til landet, og til slutt ender med klassisk, hvis gjort i ung alder, sangtimer kan være avgjørende for et barn, vil han lære den rette vokalteknikk, begynner hver leksjon med noen enkle online video øvelser.En metode for å lære å synge og spille musikk.